Pre skvalitnenie Vašej budúcej návštevy môže táto stránka uložiť vo Vašom počítači tzv. cookies.
Podmienky si prečítajte si na stránke Ochrana osobných údajov.

DERMA LAUTA
aesculap
Dermatovenerologická ordinácia
neštátne zdravotnícke zariadenie

Dermatovenerologická (kožná) ambulancia

FOTO

MUDr. Ľudmila Vargová

MUDr. Ľudmila Vargová

Kožná lekárka

 

FOTO

Bc Monika Korbová

Anna Beličáková

zdravotná sestra

 

 
Poskytujeme zdravotnú starostlivosť a poradenstvo v problematike kožných zmien a ochorení, pohlavne prenosných chorôb.
Pacientov na vyšetrenie objednávame na čísle 053/4297016, výmenný lístok nie je potrebný (ak ho máte, predložte ho). Lekár vyšetrí aj neobjednaného pacienta, ak posúdi jeho stav ako neodkladný.  S neodkladným stavom sa hláste hneď po príchode u sestry!
 

Ordinačné hodiny

Na tieto výkony (nielen na vyšetrenie) je potrebné sa vopred objednať:

  odber krvi 06:30 - 08:00    

ošetrenie tekutým dusíkom v ord. hod. podľa objednania    
  kožné testy v ord. hod. podľa objednania    
💉 kožná biopsia a špeciálne odbery 06:30 - 07:00    
kozmetické ošetrenie streda a piatok po ordin. hodinách podľa objednania    

 

pondelok      ◊ 💉
6:30 - 12:00   12:30 - 14:30 
utorok      ◊
6:30 - 12:00   12:30 - 14:30 
streda      ◊
6:30 - 11:30   12:30 - 13:00   ♦
štvrtok      ◊ 💉
6:30 - 12:00   12:30 - 14:30
piatok      ◊

    6:30 - 10:00  ♦

     
sobota        
nedeľa        
   Prestávka na obed: 30 minút

 

Akútne (neodkladné stavy) vybavujeme priebežne.
Neodkladnosť Vášho stavu posúdi lekár, výmenný lístok nepotrebujete (ak ho máte, predložte ho).
 

 

Možnosti objednania:

 

  • Telefonicky
    • Telefónne hovory preberá primárne sestra (objednanie sa na ambulantné vyšetrenie, konziliárne vyšetrenie, požiadavka receptu - ten vystaví lekár v daný deň na konci pracovnej doby, ak sú splnené kritériá pre jeho predpis).
    • Ak sa objednávate na vyšetrenie, uveďte, či ste poistený alebo samoplatca, v prípade, že ste poistený v zahraničí, pripravte si kópiu kartičky zdravotného poistenia. Výmenný lístok nepotrebujete.
    • Lekár preberá len neodkladné hovory týkajúce sa zdravotného stavu (jeho zmeny, nežiaduce účinky liekov, výsledky a podobne). Ak máte nový, neodkladný problém, dostavte sa do ambulancie.
    • K predpisu receptov: 
      • E recept: ak neuplynula doba viac ako pol roka od vyšetrenia pre diagnózu, na ktorý bol liek predpísaný, požiadajte o predpis receptu telefononicky na čísle 053/4297016. Ďakujeme, že nám požiadavku na vystavenie receptu neposielate na mail, pretože maily vybavuje lekár a objednávka receptu je v náplni práce sestry.
      • Ak uplynula doba dlhšia ako pol roka, objednajte sa telefonicky na kontrolu kedykoľvek v ordinačných hodinách.
      • E recept nie je možné vystaviť ani vtedy, ak ste hospitalizovaný v nemocnici .
  • Mailom
    • Maily vybavuje výlučne lekár v určených prípadoch - ak takúto formu komunikácie navrhol lekár pri vyšetrení alebo  konzultácii stavu, slúži na komunikáciu lekára s inými poskytovateľmi zdravotnej starostlivosti, medicínskymi reprezentantmi a pri vyšetrení telemedicínou v špecifikovaných prípadoch - ak ide o imobilného a inak odkázaného pacienta. Keďže pracujeme v riadnom režime, v ostatných prípadoch je potrebné vyšetrenie v ambulancii po telefonickom objednaní alebo bez objednania v prípade neodkladného stavu.
    • Na mailovú komunikáciu využite kontaktný formulár  alebo (v prípade odosielania príloh) vlastný mailový program.
    • Ak ste lekár a vybavujete konzílium v našej ambulacii, oceníme, ak nám do mailu stiahnete anamnézu, liečbu a vyšetrenia - ušetríte tak čas nám aj vašej dopravnej zdravotnej službe. Citlivé údaje ako je r.č. kvôli GDPR prosím nepíšte. 

    MAILOVÁ KOMUNIKÁCIA:

    • Ak ste už u nás evidovaný pacient a súhlasíte s poskytnutím Vašich osobných údajov v súlade so zákonom č.18/2018 Z.z. pre účel lekárskej správy ako aj E receptu, napíšte Vaše meno, priezvisko a  rodné číslo (prvých 6 čísel), ak ste zmenili  zdravotnú poisťovňu, oznámte nám to. 
    • Ak ste nový pacient a súhlasíte s poskytnutím Vašich osobných údajov v súlade so zákonom č.18/2018 Z.z. pre účel lekárskej správy ako aj E receptu, do mailu nám odfoťte (alebo oskenujte) Vašu kartičku poistenca (vyhneme sa tak chybe v rodnom čísle) + uveďte Vaše bydlisko a telefónne číslo (ak to neviete technicky urobiť, napíšte Vaše meno, priezvisko, rodné číslo, zdravotnú poisťovňu - aj to či nie ste poistený v zahraničí + krajina poistenia a telefónne číslo).

     

    Počas dovolenky a dní pracovného voľna na maily lekár neodpovedá.
    Mailovú komunikáciu začína riešiť až v najbližší pracový deň podľa poradia doručenia a  závažnosti.

     

  • Osobne
    • Pred vstupom do ambulancie si pripravte kartičku poistenia alebo občiansky preukaz. Ak ste poistený v zahraničí, je vhodná kópia kartičky poistenca. 
    • Ak nie ste objednaný a Váš stav je odkladný, požiadajte sestričku o termín vyšetrenia. Ak máte neodkladný stav, hláste sa hneď po príchode u sestry - tá vyzve lekára, aby zhodnotil Váš stav a určil ďalší postup.
    • Ak máte prejavy infekcie dýchacích ciest - kýchanie, kašeľ, majte prekryté horné dýchacie cesty (rúško, respirátor).
  • Telemedicína

    Ak žiadate vo výnimočných prípadoch (imobilný a inak odkázaný pacient) o vyšetrenie telemedicínou, prosíme v maile uviesť aj to, či nie ste na niečo alergický, u žien v produktívnom veku je dôležitý aj údaj o tehotenstve - kojení, aby Vám bola ordinovaná bezpečná liečba. 

     

    • Posúdenie kožného nálezu cez mailovú komunikáciu vyžaduje fotodokumentáciu.
    • Znamienko alebo kožnú nádorovú zmenu nie je možné posúdiť z fotografickej prílohy k mailu (v tomto prípade je nutné dermatoskopické vyšetrenie - prístrojové - v ambulancii).

    chatu »»».

     

Kontakt

DERMA LAUTA, s.r.o.
Železničný riadok č.2
054 01 Levoča
 

053/4297016

ludmila.vargova@post.sk

 
Lokácia
 
  • Napíšte nám

    Napíšte nám






    Opíšte tento kód

    45603

     

Zásady spracovania a ochrany osobných údajov

v súlade s § 44 zákona č. 18/20128 Z.z. a  článkom 37 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679
  • Cookies

    Cookies

    Ak navštívite stánku, a súhlasíte s ukladaním cookies, vo vašom počítači sa vytvorí malý textový súbor (cookie). Súbor cookie je krátky textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení (vrátane tabletu) pri jej prehliadaní. Ak tú istú stránku navštívite nabudúce, vďaka nemu sa pripojíte rýchlejšie. Okrem toho vás stránka "spozná" a ponúkne vám informácie, ktoré preferujete, zaistí neopakovanie sa už zobrazenej reklamy, v prípade vypĺňania identifikačných údajov ponúkne doplnenie údajov získaných pri predchádzajúcich návštevách web prostredia a v nadväznosti na tieto informácie bude zobrazovať relevantný obsah a ponuky odhadovaných aktivít a služieb, ktoré ako predpokladáme, by ste mohli využiť.

    Súbory cookies používame na analýzu návštevnosti webstránok prostredníctvom Google Analytics, Google AdSense. Ide o analytické nástroje, ktoré pomáhajú vlastníkom webových stránok a aplikácií pochopiť, ako ich návštevníci tieto prostriedky používajú. Súbory cookies je možné použiť na štatistické údaje o používaní webových stránok bez osobnej identifikácie jednotlivých návštevníkov.

  • Pravidlá používania cookies

    Pravidlá používania cookies

    Táto stránka je postavená na redakčnom systéme CMSimple_XH . Okrem základných funkcií môže byť v budúcnosti doplnená o ďalšie funkcie (pluginy), ktoré okrem cookies môžu zhromažďovať aj ďalšie informácie, ktoré nám dobrovoľne poskytnete vyjadrením výslovného súhlasu a po obznámení sa s nasledujúcimi pravidlami. Týka sa to využívania  služieb stránky (formuláre, registrácie, blogy, diskusné fóra, chaty a pod.)

  • Právny základ spracúvania

    Právny základ spracúvania

    Ak pri zaznamenávaní dokážeme identifikovať osobu návštevníka webového prostredia, bude sa jednať o spracúvanie osobných údajov. Pre takéto spracúvanie musíme disponovať právnym základom. Jedným právnym základom môže byť súhlas, Vás ako dotknutej osoby a druhým, najmä pri sledovaní aktivít a ich vyhodnocovaní, bude oprávnený záujem prevádzkovateľa, teda nás, ponúknuť vám čo najlepšie nastavenie služieb alebo podpory pri Vašich aktivitách v zmluvnom vzťahu s našou spoločnosťou vrátane priamej reklamy.

  • Aké cookies vyhodnocujeme

    Aké cookies vyhodnocujeme


    Session cookies - sú prechodné cookies uložené na vašom počítači, notebooku alebo mobilnom zariadení do doby než opustíte webovú stránku (stránky) a v tom okamihu sa zmažú. Takéto cookies pomáhajú webovej stránke (stránkam), aby si zapamätala informácie, keď prechádzate zo stránky na stránku, takže informácie nepotrebujete opäť zadávať alebo opakovane informácie znova vypĺňať.

    Perzistentné cookies -  zostávajú uložené na vašom počítači, notebooku alebo mobilnom zariadení, aj keď opustíte webovú stránku (stránky); takéto cookies pomáhajú webovej stránke (stránkam), aby si vás pamätala, keď sa vrátite ako návštevník, pritom vás neidentifikujú ako osobu.
    Na aký účel využívame cookies

    Vo všeobecnosti možno rozdeliť cookies do 4 kategórií podľa funkcie:

    • Nevyhnutne nutné
    • Prevádzkové
    • Funkčné
    • Reklamné

    Nevyhnutne nutné cookies vám umožňujú pohyb na webových stránkach a používanie základných funkcií ako sú zabezpečené oblasti, nákupné košíky a online platby. Tieto cookies o vás nezhromažďujú žiadne informácie, ktoré by sa dali použiť pri marketingu, ani si nepamätajú, kde ste sa na internete pohybovali.

    S ich pomocou

    • si napríklad pamätáme údaje, ktoré ste zadali na objednávky, keď v rámci jednej návštevy našich webových stránok prechádzate rôznymi obrazovkami
    • si pamätáme tovary a služby, ktoré ste si objednali, keď sa dostanete na obrazovku platby
    • zisťujeme vašu totožnosť, keď sa na stránky prihlásite
    • zaisťujeme, aby ste na našich webových stránkach našli potrebnú službu aj v prípade, že by sme naše webové stránky nejakým spôsobom reorganizovali

    Ich zakázaním nemôžeme zaručiť plnú funkčnosť našej stránky.

    Prevádzkové cookies - zhromažďujú informácie o tom, ako naše webové stránky používate, napr. ktoré stránky navštevujete, a či ste narazili na nejaké chyby, napríklad vo formulároch. Tieto cookies nezhromažďujú žiadne informácie, podľa ktorých by bolo možné zistiť vašu totožnosť – všetky zhromaždené údaje sú anonymné a slúžia nám iba na to, aby sme mohli prevádzku našich webových stránok optimalizovať a vedeli, čo našich používateľov zaujíma a týmto spôsobom zistiť, ako bola naša reklama efektívna.

    S ich pomocou

    • získavame štatistické údaje o tom, ako sa naše webové stránky používajú
    • zisťujeme efektivitu našej reklamy (Pozor! Tieto informácie NEPOUŽÍVAME na to, aby sme vám posielali našu reklamu v prípade, že navštívite iné stránky)
    • poskytujeme našim partnerom informácie, že ich webové stránky navštívil taktiež jeden z našich návštevníkov. Sem napríklad patria údaje o zakúpenom produkte. Na základe týchto informácií môžu partneri svoje stránky vylepšovať, ale používanie týchto informácií k následnej reklame majú prísne zakázané
    • môžeme zachytiť prípadné chyby a ich odstránením stránky skvalitňovať
    • testujeme rôzne koncepcie našich webových stránok

    Ich zakáza§ním nemôžeme zaručiť plnú funkčnosť našej stránky.

    Funkčné cookies -  slúžia k poskytovaniu služieb alebo zapamätanie nastavení s cieľom zaistenia maximálneho komfortu pri vašej návšteve.

    S ich pomocou

    • si pamätáme, aké nastavenie ste si zvolili, napríklad grafický vzhľad, veľkosť textu, predvoľby a farby
    • si pamätáme, či sme sa vás už pýtali, či chcete vyplniť anketu (a nemusíme vás touto otázkou obťažovať druhýkrát)
    • vám môžeme ponúknuť podporu vo forme proaktívnych chatovacích relácií
    • zistíte, či ste k našim webovým stránkam prihlásený
    • môžeme vaše údaje poskytnúť našim partnerom, ktorí vám potom môžu prostredníctvom našich webových stránok ponúkať svoje služby. Údaje budú slúžiť výlučne na poskytovanie služieb, produktov alebo funkcií, na nič iné

    Reklamné cookies - sú napojené na služby poskytované inými firmami, napríklad ikony „Páči sa mi to“ a „Zdielať“. Tieto služby poskytuje iná firma v náväznosti na to, že ste navštívili naše webové stránky.

    S ich pomocou

    • vás môžeme prepojiť na sociálne siete, ako je Facebook, a na základe údajov o vašej návšteve potom budete dostávať reklamu z iných webových stránok
    • môžeme poskytovať údaje o vašej návšteve reklamným agentúram, ktoré vám potom budú zasielať reklamy, ktoré by vás mohli zaujímať
  • Aké údaje o Vás spracovávame

    Aké údaje o Vás spracovávame

    • Informácie o vašej návšteve nášho web sídla (stránky www)
    • Informácie o IP adrese pripojenia, odtlačok prehliadača
    • Informácie o vašej aktivite
    • Dôležité informácie týkajúce sa Vášho zdravotného stavu a liečby v rozsahu klasickej ("papierovej") zdravotnej dokumentácie.
    • Automatizované rozhodovanie a Profilovanie

     

    V našom prostredí dochádza k spájaniu vyššie uvedených aktivít s vašou osobou len v rozsahu klasickej ("papierovej") zdravotnej dokumentácie, a teda aizované spracúvanie nemá dopady na vaše práva a slobody. Rovnako pri spracúvaní vašich údajov nedochádza k profilovaniu.

  • Ako dlho údaje o Vás uchovávame

    Ako dlho budeme uchovávať údaje z prehliadania

    Údaje z prehliadania uchované podľa nastavenia cookies nie sú uchovávané v našich systémoch. Na účel vašej ochrany môžete kedykoľvek podať podnet na Dozorný orgán SR, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov SR prostredníctvom www.dataprotection.gov.sk.


    Odvolanie súhlasu
    V prípade ak spracúvame vaše údaje na základe vášho súhlasu je možné tento súhlas kedykoľvek odvolať alebo namietať podaním podnetu na našich miestach kontaktu alebo zaslaním podnetu na kontaktný bod uvedený v časti Kontaktné údaje.
    Kontaktné údaje

    Ak by ste sa chceli skontaktovať alebo mali pripomienky v súvislosti so spracovávaním vašich osobných údajov, pošlite prosím e-mail na našu kontaktnú mailovú alebo korešpondenčnú adresu .

  • Ako skontrolovať nastavenie cookies

    Ako skontrolovať nastavenie cookies

    Súbory cookies môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia. Podrobnosti nájdete na stránke aboutcookies.org.  Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie.

    Cookies sú užitočné, pokiaľ ich majitelia stránok nezneužijú na nepovolený zber údajov. Ak cookies nedôverujete, môžete ich pravidelne z vášho disku vymazávať. V niektorých prípadoch môže dôjsť k nekorektnému zápisu informácií Cookies a teda k problému s prihlásením sa napr. do našich internetových aplikácii (príklad www). Návod pre odstránenie všetkých aj nekorektne zapísaných Cookies nájdete nižšie.
    Návody na vymazanie Cookies v jednotlivých internetových prehliadačoch


    Vaše údaje neprenášame do tretích krajín mimo EÚ a EEA.

» 2 Práve na stránke
» 1 Dnes
» 61 Včera
» 62 Tento týždeň
» 125 Tento mesiac
» 2560 V tomto roku
» 3952 Celkovo
Record: 82 (05.02.2024)
YOUR DEVICE IS TOO SMALL
FOR BROWSING THIS PAGE.
USE A DEVICE
WITH HIGHER RESOLUTION.
counter